Activarea Windows 7 , Windows 7 cheie de produs , Descarca Windows 7 , Windows 7 cheie de produs final

Windows 7 este un sistem de operare produse de Microsoft pentru utilizarea pe calculatoarele personale , inclusiv desktop-uri acasă și de afaceri , laptop-uri, netbook-uri , tablet PC-uri , PC-uri și Media Center . Acesta a fost lansat în fabricație pe 22 iulie 2009, și a devenit general disponibile pentru vânzare cu amănuntul la nivel mondial în 22 octombrie 2009, mai puțin de trei ani de la lansarea de predecesorul său , Windows Vista . Omologul server de Windows 7 , Windows Server 2008 R2 , a fost lansat în același timp . Windows 7 este urmat de Windows 8 .
Spre deosebire de multe caracteristici noi pentru Windows Vista , Windows 7 a fost un upgrade incremental proiectat pentru a lucra cu aplicatii Vista compatibile și hardware.Presentations oferite de Microsoft în anul 2008 sa axat pe suport multi -touch , un Windows Shell actualizat cu un nou bara de activități , menționate pe plan intern ca Superbar , un sistem home networking numit Grup de domiciliu , și îmbunătățiri de performanță . Unele aplicații standard, care au fost incluse cu versiunile anterioare de Microsoft Windows , inclusiv Windows Calendar , Windows Mail , Windows Movie Maker , iar Windows Photo Gallery , nu sunt incluse în Windows 7 , cele mai multe sunt oferite în loc separat, în mod gratuit , ca parte din Windows Essentials .

** Noi nu oferim nici o garanție că codurile de lucru sau sunt compatibile cu licenta Windows . Lista fost colectate din surse online și sunteți singurul responsabil cu privire la modul în care le utilizați !

No comments:

Post a Comment