Ενεργοποίηση των Windows 7 , Windows 7 -κλειδί προϊόντος , Windows 7 , Windows 7 Ultimate -κλειδί προϊόντος

Τα Windows 7 είναι ένα λειτουργικό σύστημα που παράγονται από τη Microsoft για χρήση σε προσωπικούς υπολογιστές , συμπεριλαμβανομένων σπίτι και την επιχείρηση υπολογιστές γραφείου , φορητούς υπολογιστές, netbooks , tablet PCs, και τα μέσα ενημέρωσης υπολογιστές κέντρο. Απελευθερώθηκε με την κατασκευή στις 22 Ιουλίου , 2009, και έγινε ευρέως διαθέσιμα για τη λιανική σε όλο τον κόσμο στις 22 Οκτωβρίου 2009, λιγότερο από τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του προκατόχου του , τα Windows Vista . Ομόλογό του διακομιστή Windows 7 , Windows Server 2008 R2 , κυκλοφόρησε την ίδια στιγμή . Windows 7 έχει καταφέρει από τα Windows 8 .
Σε αντίθεση με πολλά νέα Windows Vista είναι χαρακτηριστικά , τα Windows 7 ήταν μια σταδιακή αναβάθμιση σχεδιαστεί για να λειτουργεί με τα Vista - συμβατές εφαρμογές και hardware.Presentations παρέχεται από τη Microsoft το 2008, επικεντρώθηκε σε multi - touch υποστήριξη , ένα ενημερωμένο κέλυφος των Windows με μια νέα γραμμή εργασιών , που αναφέρεται εσωτερικά ως η Superbar , ένα σύστημα οικιακής δικτύωσης που ονομάζεται Οικιακή και βελτιώσεις επιδόσεων . Μερικές τυπικές εφαρμογές που έχουν συμπεριληφθεί με προηγούμενες εκδόσεις των Microsoft Windows , συμπεριλαμβανομένων των Windows ημερολόγιο , Αλληλογραφία των Windows , το Windows Movie Maker και το Windows Photo Gallery , δεν περιλαμβάνονται στα Windows 7 ? Πιο αντίθετα προσφέρονται ξεχωριστά σε μη επιβάρυνση , ως μέρος των Windows Essentials σουίτα.

** Εμείς δεν προσφέρουν καμία εγγύηση ότι οι κωδικοί εργάζονται ή είναι συμβατά με τα Windows άδειά σας . Ο κατάλογος συλλέχθηκε από ηλεκτρονικές πηγές και είστε ο μόνος υπεύθυνος για το πώς θα τα χρησιμοποιούν !

No comments:

Post a Comment