Aktiver Windows 7, Windows 7 fabrikat nøglen , Hent Windows 7 , Windows 7 Ultimate produktnøgle

Windows 7 er et operativsystem produceret af Microsoft til brug på personlige computere, herunder hjem og business desktops, laptops , netbooks, tablet-pc'er, og mediecenter-pc'er . Det blev frigivet til produktion den 22. juli 2009, og blev generelt tilgængelige for detailhandel på verdensplan den 22. oktober 2009, mindre end tre år efter udgivelsen af ​​sin forgænger, Windows Vista. Windows 7 server modstykke, Windows Server 2008 R2 , blev udgivet på samme tid . Windows 7 er afløst af Windows 8 .
I modsætning til Windows Vista mange nye funktioner , var Windows 7 en trinvis opgradering designet til at arbejde med Vista -kompatible applikationer og hardware.Presentations givet af Microsoft i 2008 fokuserede på multi- touch support henviste en opdateret Windows shell med en ny proceslinje til internt den Superbar et hjemmenetværk system kaldet Hjemmegruppe og ydeevne. Nogle standard programmer, der er inkluderet med tidligere udgaver af Microsoft Windows , herunder Windows Kalender , Windows Mail, Windows Movie Maker og Windows Photo Gallery , er ikke inkluderet i Windows 7. , de fleste er i stedet tilbydes separat uden beregning som en del af Windows Essentials suite.

** Vi tilbyder ikke nogen garanti for, at de koder arbejde eller er kompatible med din Windows-licens . Listen blev indsamlet fra online-kilder , og du er den eneste ansvarlige om, hvordan du bruger dem !

No comments:

Post a Comment