Aktivacija sustava Windows 7 , Windows 7 ključ proizvoda , Windows 7 , Windows 7 Ultimate ključ proizvoda

Windows 7 jeoperativni sustav proizveden od strane tvrtke Microsoft za uporabu na osobnim računalima , uključujući kuće i poslovne stolna računala , prijenosna računala, netbookova , tablet računala i Media Center računala . To je bio objavljen do proizvodnje 22. srpnja 2009, a postao je općenito dostupna za građane diljem svijeta 22. listopada 2009, manje od tri godine nakon objavljivanja svog prethodnika, Windows Vista . Windows 7 poslužitelj kolega , Windows Server 2008 R2 , objavljen je u isto vrijeme . Windows 7 je naslijedio Windows 8 .
Za razliku od Windows Viste mnoge nove značajke , Windows 7 jeinkrementalni nadogradnju dizajniran za rad s Vista kompatibilnim aplikacijama i hardware.Presentations danim od strane Microsofta u 2008 usmjerena na multi- touch podršku ,ažurirati Windows ljuske s novim traci , spominju kao interno Superbar ,sustav za kućnu mrežu pod nazivom HomeGroup i poboljšanja performansi . Neke standardne aplikacije koje su uključene s prijašnjim izdanjima sustava Microsoft Windows , uključujući Windows kalendar , Windows Mail , Windows Movie Maker i Windows Photo Gallery, nisu uključeni u Windowsima 7 , a većina se umjesto toga ponudio zasebno bez naknade, kao dio sustava Windows Essentials suite .

** Mi ne nudi nikakvu garanciju da su kodovi rade ili su kompatibilni s Windows licence . Popis je prikupljeno iz online izvora , a vi ste jedini odgovorni o tome kako ih koristite !

No comments:

Post a Comment