Aktivera Windows 7 , Windows 7 produkt nyckel , Ladda ner Windows 7 , Windows 7 Ultimate produkt nyckel

Windows 7 är ett operativsystem producerat av Microsoft för användning på persondatorer, inklusive hem och företag stationära och bärbara datorer , netbooks , pekdatorer och media datorer centrum . Det släpptes till tillverkning den 22 juli 2009 , och blev allmänt tillgängliga för detaljhandeln över hela världen den 22 oktober, 2009, mindre än tre år efter utgivningen av sin föregångare , Windows Vista . Windows 7 server motsvarighet , Windows Server 2008 R2 , släpptes samtidigt . Windows 7 efterträds av Windows 8 .
Till skillnad från Windows Vista många nya funktioner , var Windows 7 en inkrementell uppgradering utformad för att fungera med Vista - kompatibla program och hardware.Presentations ges av Microsoft under 2008 fokuserat på multi - touch-stöd , enligt en uppdaterad Windows-gränssnittet med en ny aktivitetsfältet , att internt den Superbar , ett hemnätverk system som kallas Hemgrupp , och prestandaförbättringar . Vissa vanliga program som har tagits med tidigare versioner av Microsoft Windows , inklusive Windows Calendar , Windows Mail , Windows Movie Maker , och Windows Fotogalleri , ingår inte i Windows 7 , de flesta är istället erbjudas separat utan kostnad som en del av Windows Essentials svit.

** Vi erbjuder inte någon garanti för att koderna fungerar eller är kompatibel med din Windows-licens . Listan samlades från källor på nätet , och du är den enda ansvariga om hur du använder dem !

No comments:

Post a Comment