Activate Windows 7 , Windows 7 product key , Download Windows 7 , Windows 7 Ultimate product key

Windows 7 is een besturingssysteem geproduceerd door Microsoft voor gebruik op personal computers , met inbegrip thuis-en zakelijke desktops , laptops , netbooks , tablet-pc's en Media Center-pc . Het werd vrijgegeven aan de productie op 22 juli 2009 , en werd algemeen beschikbaar voor de detailhandel wereldwijd op 22 oktober 2009 , minder dan drie jaar na de release van zijn voorganger , Windows Vista . Windows 7 server tegenhanger , Windows Server 2008 R2 , werd vrijgegeven op hetzelfde moment . Windows 7 wordt opgevolgd door Windows 8 .
In tegenstelling tot vele nieuwe functies van Windows Vista , Windows 7 was een incrementele upgrade ontworpen om te werken met Vista - compatibele toepassingen en hardware.Presentations gegeven door Microsoft in 2008 gericht op multi - touch ondersteuning , een bijgewerkte Windows-shell met een nieuwe taakbalk , aangeduid intern als de Superbar , een thuisnetwerken systeem genaamd HomeGroup , en prestatieverbeteringen . Een aantal standaard applicaties die zijn opgenomen met eerdere versies van Microsoft Windows , inclusief Windows Calendar , Windows Mail , Windows Movie Maker en Windows Photo Gallery , zijn niet opgenomen in Windows 7 , de meeste zijn in plaats afzonderlijk aangeboden kosteloos als onderdeel van het Windows Essentials suite .


** Wij bieden geen enkele garantie dat de codes werken of compatibel zijn met uw Windows -licentie . De lijst werd verzameld uit online bronnen en jij bent de enige die verantwoordelijk is over de manier waarop u gebruik maakt van hen!

No comments:

Post a Comment