Активація Windows 7 , Windows 7 ключ продукту , скачати Windows 7 , Windows 7 Ultimate ключ продукту

Windows 7 є операційною системою виробництва Microsoft для використання на персональних комп'ютерах , включаючи домашні та офісні настільні комп'ютери , ноутбуки , нетбуки , планшетні ПК , а ПК Media Center . Він був випущений у виробництво на 22 липня 2009 року, і стала доступною для роздрібних по всьому світу 22 жовтня 2009 , менше ніж через три роки після виходу свого попередника , Windows Vista. Сервер колегою Windows 7 , Windows Server 2008 R2 , був випущений в той же час. Windows 7 змінюється Windows 8.
На відміну від багатьох нових Windows Vista особливостей , Windows 7 була додаткові оновлення призначені для роботи з Vista , сумісних додатків і hardware.Presentations дається Microsoft в 2008 році зосереджені на сенсорний підтримки , оновлені вікна оболонки з новою панеллю завдань , іменовану в рамках Superbar , системи домашніх мереж називають домашньої групи , і поліпшення продуктивності. Деякі стандартні додатки , які були включені до попередніх версіях Microsoft Windows , включаючи Windows Calendar , Windows Mail , Windows Movie Maker і Windows Photo Gallery , не включені в Windows 7 , більшість з них замість цього запропонував окремо на безоплатній основі в рамках вікна основи люкс.

** Ми не даємо жодних гарантій , що коди працюють або сумісні з вашою ліцензії Windows. Список була зібрана з джерел в Інтернеті , і ви єдиний , відповідальні , як ви використовуєте їх !

No comments:

Post a Comment