Etkinleştir Windows 7 , Windows 7 ürün anahtarı , Download Windows 7 , Windows 7 nihai ürün anahtarı

Windows 7 ev ve iş masaüstü , dizüstü bilgisayarlar, netbook'lar , tablet PC'ler ve medya merkezi bilgisayarlar da dahil olmak üzere kişisel bilgisayarlarda kullanılmak üzere Microsoft tarafından üretilen bir işletim sistemidir . Bu, Temmuz 22, 2009 tarihinde üretim yayınlandı , ve 22 Ekim 2009 tarihinde perakende dünya çapında genel olarak mevcut oldu , en az üç yıl selefi , Windows Vista'nın yayımlanmasından sonra . Windows 7 sunucu meslektaşı , Windows Server 2008 R2 , aynı zamanda serbest bırakıldı . Windows 7 Windows 8 ile başarılı olmuş demektir .
Windows Vista birçok yeni özellik farklı olarak, Windows 7 çoklu dokunmatik desteği odaklı , yeni bir görev çubuğu ile güncelleştirilmiş bir Windows kabuk , dahili olarak adlandırılan 2008 yılında Microsoft tarafından verilen Vista uyumlu uygulamalar ve hardware.Presentations ile çalışmak üzere tasarlanmış bir artan yükseltme Superbar , bir ev Grubu olarak adlandırılan ev ağı sistemi ve performans iyileştirmeleri . Windows Takvim , Windows Mail , Windows Movie Maker ve Windows Fotoğraf Galerisi dahil olmak üzere Microsoft Windows'un önceki sürümleri , , ile dahil edilmiştir bazı standart uygulamalar Windows 7 dahil değildir , çoğu yerine Windows'un bir parçası olarak ücretsiz olarak ayrı ayrı sunulmaktadır Essentials paketi .
** Biz kodları çalışmak ya da Windows lisans ile uyumlu herhangi bir garanti sunmuyoruz . Bu liste çevrimiçi kaynaklardan toplanan ve bunları nasıl kullandığınıza dair sorumlu teksin oldu!

No comments:

Post a Comment