Активиране на Windows 7 , Windows 7 продуктов ключ , Download Windows 7 , Windows 7 Ultimate продуктов ключ

Windows 7 е операционна система, произведени от Microsoft за употреба на персонални компютри , включително домашни и бизнес настолни компютри , лаптопи, нетбуци , таблетни компютри и медиен център компютри. Тя е била освободена за производство на 22 юли 2009 г., и стана широко достъпни за търговия на дребно света на 22 октомври 2009 г., по-малко от три години след освобождаването на своя предшественик, Windows Vista . Windows 7 сървъра на колега , Windows Server 2008 R2 , е издаден по същото време . Windows 7 е наследен от Windows 8.
За разлика от много нови функции Windows Vista е , Windows 7 е частичното обновяване проектиран да работи с Vista - съвместими приложения и hardware.Presentations , дадени от Microsoft през 2008 г., насочени към поддръжка на мултитъч , актуализиран Windows черупки с новата лента на задачите , по вътрешно като на Superbar , система за домашно мрежа наречена HomeGroup , и подобрения в производителността . Някои стандартни приложения, които са били включени с предишни версии на Microsoft Windows , включително Windows Calendar , Windows Mail , Windows Movie Maker, и Windows Photo Gallery , не са включени в Windows 7 , като повечето са , вместо да предлагат самостоятелно , без заплащане , като част от Windows Essentials Suite.


** Ние не предлагаме никакви гаранции , че кодовете работят или са съвместими с вашия лиценз Windows . Списъкът е била събрана от онлайн източници и вие сте единственият, отговорен за това, как са ги използват !

No comments:

Post a Comment